fbpx

Имај најубав ден

Развеселете ги најсаканите со цветна корпа и ваша лична порака.
Имај најубав денИмај најубав ден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден
Имај најубав ден
Имај најубав ден
Опис Оваа цветна корпа може да се прати за било која пригода, искажувајки прекрасни желби од Ваша страна.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.