fbpx

Неизмерна благодарност

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.

Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден
IMG_0603
Неизмерна благодарност
image2 (1)
Опис Корпата содржи бонбониера голема бонбониера Merci, апетисани, бонбониера Lindor, ананас и цветна корпа .

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.