fbpx

За големи подвизи

Елегантен подарок за разновидни деловни поводи.

За големи подвизиЗа големи подвизи
Цена:
Цена без ДДВ: 7.900,00 ден
Цена: 7.900,00 ден
За големи подвизи
За големи подвизи
Опис Голема деликатесна корпа декорирана со цвеќе, суво овошје, апетисани, чоколади, голема бонбониера Merci и Виски Tennessee Old No.7 JACK DANIEL'S 1л.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.