fbpx

Честитки

Прекрасно аранжирана цветна корпа со шампањ.
ЧеститкиЧеститки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Опис Корпата содржи цветен аранжман, Henkell шампањ и разновидни чоколади.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.