fbpx

Искрени честитки

Испратете ги вашите искрени честитки и желби за поголеми идни успеси.
Искрени честиткиИскрени честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 5.300,00 ден
Цена: 5.300,00 ден
Опис Корпата содржи бонбониера Lindor Lindt Swiss Luxury Selection-230 г., бонбониера Бајадера, Виски CHIVAS REGAL 12 0.7л, чај, апетисани и Ferrero Raffaello.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.