Lindt Lindor Assorted Chocolate - 200 г.

Совршено чоколадно задоволство со неодоливо полнење.
Lindt Lindor Assorted Chocolate - 200 г.Lindt Lindor Assorted Chocolate - 200 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 590,00 ден
Цена: 590,00 ден
Опис Тежина: 200 гр. Произведено во Швајцарија.

Коментари

Нема коментари за овој производ.