fbpx

Чоколаден букет За најдобрата баба

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За најдобрата баба“.
Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
img_2970
img_2971
Опис Изненадете ја вашата најсакана личност испраќајќи и чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За најдобрата баба“ спакувани како цветови.

Аранжманот е дополнително украсен со чоколади во форма на срце, спакуван во украсна корпа.

Пораките на чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Понеделник, 25 Февруари 2019
SREKEN PRAZNIK BABA !TE SAKAME!
Stanceg