fbpx

Сукулентен свет

Раскошен аранжан за љубителите на кактуси.
Сукулентен светСукулентен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Опис Прекрасно декориран и спакуван во украсна кутија.

Доколку видот или бојата на кактусот кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.