fbpx

Веганска радост

Извонреден вегански подарок.
Веганска радостВеганска радост
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден
Веганска радост
Веганска радост
Веганска радост
Опис Корпата содржи 11 разновидни солени и слатки вегански производи.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.