fbpx

Некој мисли на тебе

Знаете некој што не сака да порасне?
Украсна кутија со 20 киндер јајца
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Опис Киндер јајцата, освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, со себе носат изненадување на кое се радуваат и децата, но и возрасните.

Украсна корпа со 20 киндер јајца и ваша порака која ќе ја додадеме кон подарокот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или вино.

Коментари

Петок, 05 Февруари 2016
Јас кого би сакал ако не си ти. да ми се врати пак од далечини...
Eli