fbpx

Деликатесни корпи

Lindor бонбониера и Johnnie Walker во раскошен цветен ...

Луксузна елеганција
Цена:
Цена без ДДВ: 6.900,00 ден
Цена: 6.900,00 ден

Елегантен подарок за разновидни деловни поводи.

За големи подвизи
Цена:
Цена без ДДВ: 6.850,00 ден
Цена: 6.850,00 ден

Nesti Dante парфем, рачно изработена органска козметика, ...

За целосна релаксација
Цена:
Цена без ДДВ: 6.100,00 ден
Цена: 6.100,00 ден

Nesti Dante парфем, рачно изработена органска козметика, ...

За добро утро
Цена:
Цена без ДДВ: 6.100,00 ден
Цена: 6.100,00 ден

Со овој подарок сигурно ќе приредите успешно и незаборавно ...

Најдобри желби
Цена:
Цена без ДДВ: 5.400,00 ден
Цена: 5.400,00 ден

Полна корпа со чоколади, апетисани и бонбониера.

Голема деликатесна корпа декорирана со суво овошје, апетисани, чоколадни бонбончиња и голема бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 4.350,00 ден
Цена: 4.350,00 ден

Честитајте го постигнатиот успех на вашите деловни партнери ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден

Извонреден подарок за различни поводи.

За твојот успех
Цена:
Цена без ДДВ: 3.990,00 ден
Цена: 3.990,00 ден

Киндер торта, вистинско изненадување за сите возрасти.

Киндер торта
Цена:
Цена без ДДВ: 3.950,00 ден
Цена: 3.950,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите ...

IMG_0603
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Елегантен подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

 Луксузно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ексклузивна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Корпа со органска козметика, чоколадни десерти и вино се ...

Ти си извонредна жена
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Честитајте го постигнатиот успех на вашите деловни партнери ...

Да прославиме заедно
Цена:
Цена без ДДВ: 3.480,00 ден
Цена: 3.480,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со пенливо вино и бонбониери ...

Волшебни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Корпа со органска козметика, бонбониера и чај за добра ноќ.

За добра ноќ
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден
Страница 1 од 7