fbpx

Деликатесни корпи

Корпа со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини.

Beer and Cheer
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади, Ferrero ...

Kinder чоколадно доживување
Цена:
Цена без ДДВ: 3.000,00 ден
Цена: 3.000,00 ден

Чоколадно срце обвиткано со Kit Kat чоколади и наполнето со ...

Kit Kat чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Special Order

сликата не е подесена
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден

Вистинско изненадување за сите возрасти.

Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Корпа со мали жестоки пијалоци, бајадери и бонбониера, ...

Љубовен занес
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Чоколаден аранжман со вино и декорации, совршен подарок за ...

1800_ljuboven podarok
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Чоколаден аранжман со мало пенливо вино и разновидни ...

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман со вино и мало мече, совршен подарок за ...

Љубовна насмевка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Чоколаден аранжман со пенливо вино и мало плишано мече, ...

Љубовна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман со мало пенливо вино и разновидни ...

Љубовна прегратка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман со мало пенливо вино, апетисани и ...

Љубовна романса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирано вино и чоколади.

Љубовно изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Чоколаден аранжман со пенливо вино, чоколадо и украси.

Безусловна љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.

Благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Впечатливи обетки, персонализирано вино, бонбониера Lindor ...

Среќен 8ми Март
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Страница 1 од 9