fbpx

Деликатесни корпи

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Корпа со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини.

Beer and Cheer
Цена:
Цена без ДДВ: 1.950,00 ден
Цена: 1.950,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Големо чоколадно срце со вино со ваша порака спакувани во ...

cokolado i vino vo korpa
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, ...

Чоколаден ден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Чоколаден свет
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Киндер чоколади, Kinder Bueno, Ferrero Raffaello, Milky Way ...

Чоколадно срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Чоколадно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ексклузивна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Елегантен подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден

Полна корпа со чоколади, апетисани и бонбониера.

Голема деликатесна корпа декорирана со суво овошје, апетисани, чоколадни бонбончиња и голема бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 4.350,00 ден
Цена: 4.350,00 ден

Елегантен подарок за разновидни деловни поводи.

За големи подвизи
Цена:
Цена без ДДВ: 6.850,00 ден
Цена: 6.850,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Ексклузивно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа за честитање на претстојните ...

Снежна убавина
Цена:
Цена без ДДВ: 2.950,00 ден
Цена: 2.950,00 ден

Честитајте го постигнатиот успех на вашите деловни партнери ...

Да прославиме заедно
Цена:
Цена без ДДВ: 3.480,00 ден
Цена: 3.480,00 ден

Неодолива комбинација на врвни миризливи ноти, пенливо вино ...

Луксузна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден
Страница 1 од 7