fbpx

Деликатесни корпи

Прекрасно аранжирана корпа за честитање на разновидни ...

Уживај во празниците
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со пенливо вино и бонбониери ...

Волшебни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

 Луксузно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ексклузивна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Оваа корпа е со две вина Тиквеш и Бовин, наменета за сите ...

Винска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Голема корпа полна со апетисани, бонбониера, зимски чај, ...

Зимска идила
Цена:
Цена без ДДВ: 3.400,00 ден
Цена: 3.400,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите внимание.

Благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Чоколаден аранжман во облик на срце со Merci чоколади и ...

Merci чоколаден аранжман
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Прекрасно аранжирано срце, полно со чоколади и плишано мече.

Киндер срце со подарок
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 3.300,00 ден
Цена: 3.300,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci и Kinder чоколади, дополнет со ...

За твојот посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Испратете необично изненадување.

Наздрави со мене
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Испратете необично изненадување.

Мислам на тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Вистинско изненадување за сите возрасти.

Љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, ...

Чоколаден ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Голема кутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и ...

Kутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и мала бонбониера
Цена:
Цена без ДДВ: 3.000,00 ден
Цена: 3.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе приредите пријатно ...

Најубави желби
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден
Страница 2 од 8
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.