fbpx

Деликатесни корпи

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Испратете подарок од срце.

Чоколадна љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино, бонбониера и чоколади.

Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден

Вино со мала бонбониера со испечатени пораки.

Вино со чоколади со ваши пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака на чоколадите и ...

Корпа со вино и чоколади Само за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Пакување срце со чоколади со пораки.

Чоколадна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.

Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Одбрани чоколадни задоволства за секоја возраст.

Kinder Surprise, Kinder Bueno и Kinder чоколади во Киндер корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.600,00 ден
Цена: 2.600,00 ден

Испратете необично изненадување.

Чоколаден аранжман со Kinder чоколади, бонбони и лижавчиња Chupa Chups
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Изненадување за децата, но и за возрасните.

Аранжман од 12 Kinder Surprise јајца обвитани со Kinder чоколади
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Одбрани Ferrero производи за љубителите на вкусни чоколадни ...

Kinder Surprise јајца, Kinder Buenno, Kinder чоколади и Nutella во корпа Чоколаден свет
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Витаминско освежување и чоколади спакувани во корпа.

Витаминско освежување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино и чоколади за сите ...

IMG_45908
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

IMG_46026
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Чоколаден аранжман во корпа за сите пригоди.

Чоколадна прегратка
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Страница 2 од 7