fbpx

Деликатесни корпи

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман со Ferrero Rocher
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Извонреден подарок за различни поводи.

Здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Честитки од срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Среќни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со пенливо вино и бонбониери ...

Волшебни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 3.200,00 ден
Цена: 3.200,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Златни празници
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Денес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.850,00 ден
Цена: 1.850,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате ...

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата ...

Од мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Највкусните Kinder чоколади спакувани во украсна кутија.

Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате ...

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваши пораки за поуспешен ...

Ти ја испраќам целата љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Корпа со персонализирани пораки, букет гриоти и Ferrero ...

Вљубена симфонија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Неизмерна среќа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Голема корпа полна со апетисани, бонбониера, зимски чај, ...

Зимска идила
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Уживај во денот
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден
Страница 2 од 7