fbpx

Деликатесни корпи

Полна корпа со чоколади, апетисани и бонбониера.

Голема деликатесна корпа декорирана со суво овошје, апетисани, чоколадни бонбончиња и голема бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 4.350,00 ден
Цена: 4.350,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.

Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден

Одличен подарок за сите љубители на доброто вино.

Винска корпа со црвено вино, чоколадни пралини и љубовна честитка
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Прекрасен подарок за различни пригоди.

Црвено вино, Моцарт чоколадни кугли и  Ferrero Rocher чоколади во украсна корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Оваа корпа е со две вина Тиквеш и Бовин, наменета за сите ...

Винска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

Луксузна корпа со вино, Бајадера, Perfetto десерт и апетисани
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Сакате да приредите невообичано изненадување?

Различни видови на пиво со апетисани спакувани во корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.750,00 ден
Цена: 1.750,00 ден

Испратете корисен подарок за вашиот настинат пријател.

Оздрави побрзо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Одличен подарок за љубителите на вино и чоколади.

Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки за најдобрата баба
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Чоколади во облик на срце и вино со ваша порака.

Чоколади во облик на срце и вино спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот ...

Среќен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Знаете некој што не сака да порасне?

Украсна кутија со 20 киндер јајца
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Највкусните Kinder чоколади спакувани во украсна кутија.

Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Голема кутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и ...

Kутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и мала бонбониера
Цена:
Цена без ДДВ: 2.650,00 ден
Цена: 2.650,00 ден

Големо чоколадно срце со вино со ваша порака спакувани во ...

cokolado i vino vo korpa
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Чоколаден аранжман со чоколади со обвивки со порака „За ...

Чоколаден букет со пораки За најдобрата мајка
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден
Страница 1 од 7