fbpx

Деликатесни корпи

Испратете необично изненадување.

Те сакам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваши пораки за поуспешен ...

Ти ја испраќам целата љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Покажете ја вашата благодарност испраќајќи Merci бонбониера ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Чоколаден аранжман со Merci чоколади, Ferrero Rocher и ...

Ти благодарам
Цена:
Цена без ДДВ: 3.100,00 ден
Цена: 3.100,00 ден

Посакајте им добро здравје на вашите најсакани.

Ти посакувам здравје
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Корпа со органска козметика, чоколадни десерти и вино се ...

Ти си извонредна жена
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата ...

Чоколаден аранжман Ти си моето срце
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Честитајте роденден или едноставно разубавете го денот на ...

Ти си посебна
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Елегантен подарок за разновидни поводи.

Топло срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Испратете необично изненадување.

Чоколаден аранжман со Kinder чоколади, бонбони и лижавчиња Chupa Chups
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Уживај во денот
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Успешен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.900,00 ден
Цена: 2.900,00 ден

Луксузна корпа со вино за сите пригоди и за Вашите сакани и ...

IMG_46026
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Прекрасен подарок за различни пригоди.

Црвено вино, Моцарт чоколадни кугли и  Ferrero Rocher чоколади во украсна корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Вино со апетисани и чоколади во украсна кутија е секогаш ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасно аранжирана цветна корпа со шампањ.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Честитајте го постигнатиот успех на вашите деловни партнери ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 4.200,00 ден
Цена: 4.200,00 ден

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го ...

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Страница 6 од 7