fbpx

Деликатесни корпи

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

 Луксузно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со вино, бонбониера и чоколади.

Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Изненадување за децата, но и за возрасните.

Аранжман од 12 Kinder Surprise јајца обвитани со Kinder чоколади
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Пријатно изненадување за вистинските познавачи на ...

Мирисна нота
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Испратете необично изненадување.

Мислам на тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Со овој подарок сигурно ќе приредите успешно и незаборавно ...

Најдобри желби
Цена:
Цена без ДДВ: 5.400,00 ден
Цена: 5.400,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака, одличен ...

Најсреќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Sheridan's ликер, Бајадера и ...

Најубави желби
Цена:
Цена без ДДВ: 4.100,00 ден
Цена: 4.100,00 ден

Елегантен подарок за разновидни поводи.

Наздрави со мене
Цена:
Цена без ДДВ: 2.400,00 ден
Цена: 2.400,00 ден

Испратете необично изненадување.

Наздрави со мене
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден

Прекрасно декорирана корпа со разновидни чоколадни ...

Направи пауза
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Мал чоколаден аранжман со Milka чоколади и Ferrero Rocher.

Насмеан ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Прекрасен начин да се заблагодарите и да подарите ...

IMG_0603
Цена:
Цена без ДДВ: 3.900,00 ден
Цена: 3.900,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Неизмерна среќа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.250,00 ден
Цена: 2.250,00 ден

Знаете некој што не сака да порасне?

Украсна кутија со 20 киндер јајца
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата ...

Од мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Испратете корисен подарок за вашиот настинат пријател.

Оздрави побрзо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Одличен подарок за љубителите на вино и чоколади.

Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден
Страница 4 од 7