fbpx

Деликатесни корпи

Одбрани пијалоци со Ferrero Raffaello бонбониера во украсна ...

Пријателска здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Полна корпа со чоколади, апетисани и бонбониера.

Голема деликатесна корпа декорирана со суво овошје, апетисани, чоколадни бонбончиња и голема бонбониера Merci
Цена:
Цена без ДДВ: 4.350,00 ден
Цена: 4.350,00 ден

Извонреден подарок за вашата сакана личност.

Роденденско изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Корпа со вино и чоколади со ваша порака на чоколадите и ...

Корпа со вино и чоколади Само за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Голема корпа со разновидни алкохолни пијалоци, бонбониери и ...

Луксузно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 9.000,00 ден
Цена: 9.000,00 ден

Корпа со разновидни алкохолни и безалкохолни пијалоци, ...

Сензација за сите сетила
Цена:
Цена без ДДВ: 4.800,00 ден
Цена: 4.800,00 ден

Највкусните Kinder чоколади спакувани во украсна кутија.

Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Посакајте им добро здравје на вашите најсакани.

Слатка желба
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Kinder чоколади и Pringles чипс декорирани во форма на ...

Училишна забава
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Слатка награда
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Merci, Ferrero Rocher и ...

Слатко внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Голема кутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и ...

Kутија полна со Ferrerro Raffaello, Milka чоколадо и мала бонбониера
Цена:
Цена без ДДВ: 2.650,00 ден
Цена: 2.650,00 ден

Отмен роденденски подарок.

Совршен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот ...

Среќен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Пријатно изненадување за љубителите на квалитетен спа.

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате ...

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе го честитате ...

Среќен роденден
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.

Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Страница 5 од 7