fbpx

Сукуленти

Прекрасно изненадување за љубителите на кактуси.

Изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Совршен подарок за љубителите на кактуси.

Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Совршен подарок за љубителите на кактуси.

Нов почеток
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден

Раскошен аранжан за љубителите на кактуси.

Сукулентен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Совршен подарок за љубителите на кактуси.

Сукулентна градина
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Голем сукултентен аранжман со разновидни видови на кактуси ...

Сукулентна фантазија
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден

Голем сукултентен аранжман со разновидни видови на кактуси ...

Сукулентно освежување
Цена:
Цена без ДДВ: 4.000,00 ден
Цена: 4.000,00 ден

Раскошен аранжман за љубителите на кактуси.

Убав ден
Цена:
Цена без ДДВ: 3.500,00 ден
Цена: 3.500,00 ден

Совршен подарок за љубителите на кактуси.

Цветна опсесија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Совршен подарок за љубителите на кактуси.

Честитки
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.