fbpx

Нов почеток

Совршен подарок за љубителите на кактуси.

Нов почетокНов почеток
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Нов почеток
Нов почеток
Опис Аранжманот се состои од 3 вида кактуси.

Прекрасно декориран и спакуван во украсен, керамички сад.

Доколку видот или бојата на кактусот кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во аранжманот бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.