fbpx

Сукулентно освежување

Голем сукултентен аранжман со разновидни видови на кактуси и декорации, идеален подарок кој долго време ќе потсетува на вашето внимание.

Сукулентно освежувањеСукулентно освежување
Цена:
Цена без ДДВ: 3.000,00 ден
Цена: 3.000,00 ден
Опис Прекрасно декориран и спакуван во украсен, керамички сад.

Доколку видот или бојата на кактусот кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во аранжманот бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.