fbpx

Електрични бокали

Електричен бокал со капацитет 2 л.

Електричен бокал KL1808
Цена:
Цена без ДДВ: 1.799,00 ден
Цена: 1.799,00 ден

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-803AI
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-8809-A
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-9010AI
Цена:
Цена без ДДВ: 2.499,00 ден
Цена: 2.499,00 ден

Електричен бокал со моќност 1500 W.

Електричен бокал R51230JR
Цена:
Цена без ДДВ: 1.499,00 ден
Цена: 1.499,00 ден