fbpx

Електричен бокал Iskra T-803AI

Електричен бокал за греење вода.
Електричен бокал Iskra T-803AIЕлектричен бокал Iskra T-803AI
Цена:
Цена без ДДВ: 1.899,00 ден
Цена: 1.899,00 ден
Електричен бокал Iskra T-803AI
Електричен бокал Iskra T-803AI
Опис • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz

• Влезна моќност: 1850-2200W (макс)

• Волумен: 1.7 L

• Прекинувач за отворање на капакот

• Скриен грејач

• Филтер за вода

• Вклучување и исклучување

• Двострана скала за ниво на вода

• Подвижна 360 ° врска

• Троен безбедносен систем:

- заштита од прегревање

- автоматски исклучување при отстранување од базата

- автоматско исклучување кога ќе се достигне точка на вриење

• Димензии на амбалажата (во милиметри): 215 (Д) x 165 (W) x 225 (V)

• Нето тежина: 0,93 кг

• Бруто тежина: 1,16 кг

• 12 месеци гаранција

Пакување надворешно пакување

EAN код за надворешно пакување: 3830042564867

• Димензии на кутијата (v mm): 495 (D) x 430 (W) x 460 (V)

Коментари

Нема коментари за овој производ.