Електрични бокали

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-8809-A
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-803AI
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Електричен бокал со капацитет 2 л.

Електричен бокал KL1808
Цена:
Цена без ДДВ: 1.399,00 ден
Цена: 1.399,00 ден

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-9010AI
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден

Идеален за брза подготовка на чај, филтер кафе, и многу ...

Електричен бокал Lafe CEG-005 4518
Цена:
Цена без ДДВ: 2.299,00 ден
Цена: 2.299,00 ден
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.