Електричен бокал Iskra T-8809-A

Електричен бокал за греење вода.
Електричен бокал Iskra T-8809-AЕлектричен бокал Iskra T-8809-A
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден
Опис Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Влезна моќност: 1850-2200W

Волумен: 1.7 L

Скриен грејач, Филтер за вода

Вклучување и исклучување

Двострана скала за ниво на вода

Троен безбедносен систем

2 години гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.