Електричен бокал Iskra T-9010AI

Електричен бокал за греење вода.

Електричен бокал Iskra T-9010AIЕлектричен бокал Iskra T-9010AI
Цена:
Цена без ДДВ: 1.699,00 ден
Цена: 1.699,00 ден
Опис Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz

Влезна моќност: 1850-2200W

Волумен: 1,7 L

Двострана мерач за ниво на вода

Прекинувач за отворање на капакот

Скриен грејач

Филтер за вода

Вклучување и исклучување

Троен безбедносен систем

2 години гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.