fbpx

Сетови за кафе и чај

Сет од прекрасни шолји за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Прекрасен чајник за совршен чај.

Чајник Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај Roses
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Арт Деко
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасен чајник изработен од керамика.

Сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Compton by Morris
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Сончев залив
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Атрактивна шоља со тацна од тенок, коскен порцелан, ...

Solja-so-tacna-Kandinsky-Free-curve
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Кандински “Трансферзала”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Кандински “Orange”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Дисард “Инструменталист”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Сет од прекрасни шолја за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од две шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Комплет со шолја и тацна за чај со цветен дизајн.

Шолја за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Спакувани во убава декоративна кутија можат да бидат ...

Комплет со две шолји Пеперутки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
Страница 1 од 2