fbpx

Сетови за кафе и чај

Фантастичен подарок за семејството и пријателите.

Керамичка шолја во украсно пакување
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден

Спакувани во убава декоративна кутија можат да бидат ...

Комплет со две шолји Пеперутки
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Арт Деко
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Атрактивен сет од четири шољи, изработени од тенок ...

Комплет со четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Со слоганот „Те сакам мамо“, ова искрено чувство ќе го ...

Комплет шолја со подметач Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Практична и корисна кутија за чување на чај.

1618656239kutija-za-chaj-eh-c37800100-43x9x9-cm-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 1.299,00 ден
Цена: 1.299,00 ден

Извонреден подарок за секоја мајка кој долго ќе потсетува ...

Секогаш моја мајка, засекогаш моја пријателка
Цена:
Цена без ДДВ: 800,00 ден
Цена: 800,00 ден

Сет за кафе со 4 стаклени шолји.

1614598211set-4-chashi-so-tacni-za-kafe-cerve-t05000-280cc-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник изработен од керамика.

Сет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.

Сет за чај Roses
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Сет од прекрасни шолја за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од две шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден

Сет од прекрасни шолји за чај или кафе за секојдневно ...

Сет од четири шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Compton by Morris
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден

Прекрасен чајник за совршен чај.

Чајник Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Сончев залив
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Страница 1 од 2