fbpx

Сетови за кафе и чај

Сет за кафе со 2 стаклени шолји.

lg_5b06bcd581e98
Цена:
Цена без ДДВ: 2.299,00 ден
Цена: 2.299,00 ден

Прекрасен порцелански сет за кафе за шест лица.

Сет за кафе 1/6
Цена:
Цена без ДДВ: 2.150,00 ден
Цена: 2.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Ван Гог “Алмонд”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Ван Гог “Рози”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Ван Гог “Сончогледи”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Ван Гог “Ноќ”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Дисард “Инструменталист”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Кандински “Orange”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Кандински “Трансферзала”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Атрактивна шоља со тацна од тенок, коскен порцелан, ...

Solja-so-tacna-Kandinsky-Free-curve
Цена:
Цена без ДДВ: 1.890,00 ден
Цена: 1.890,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Климт “Tree”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Климт “Змии”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Климт “Judith”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Атрактивна шоља од тенок, коскен порцелан, спакувана во ...

Шоља Климт “The Kiss”
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден

Сет за кафе со 4 стаклени шолји.

1614598211set-4-chashi-so-tacni-za-kafe-cerve-t05000-280cc-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 1.199,00 ден
Цена: 1.199,00 ден

Сет за капучино со 4 стаклени шолји.

lg_5907276c6f002-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 2.199,00 ден
Цена: 2.199,00 ден

Сет за чај со бокал и 4 чаши.

lg_5fa188bf7dc85-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 3.299,00 ден
Цена: 3.299,00 ден

Сет за кафе со 6 шолји и дрвен сталакт.

1634034251set-za-kafe-inart-3-60-931-0141-1-750x750
Цена:
Цена без ДДВ: 2.799,00 ден
Цена: 2.799,00 ден
Страница 1 од 2