fbpx

Шолја Те сакам мамо

Извонреден подарок за секоја мајка кој долго ќе потсетува на подареното внимание.
Шолја Те сакам мамоШолја Те сакам мамо
Цена:
Цена без ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден
Опис Порцеланска шолја со натпис Те сакам мамо спакувана во украсна кутија.

Коментари

Нема коментари за овој производ.