fbpx

Сет за чај Honeysuckle

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник.
Сет за чај HoneysuckleСет за чај Honeysuckle
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Опис Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. Спакуван во декоративна кутија.

Големина на чајник 400 мл, на шоља 200 мл

Коментари

Нема коментари за овој производ.