fbpx

Чајници

Порцелански чајник со дискретни шари.

Чајник Бети
Цена:
Цена без ДДВ: 1.450,00 ден
Цена: 1.450,00 ден

Керамички чајник, рељефен и декоративен.

Чајник Линг
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Керамички чајник, спакуван во декоративна кутија.

Црн чајник
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден

Порцелански чајник со златна апликација.

Чајник Мејпл
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од ...

Чајник Сончев залив
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден

Порцелански чајник со метална цедилка

Чајник Заара
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Мили
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Керамички сет од три дела. составен од чајник и две шољи.

Сет за чај Јузо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Порцелански сет за чај составен од чајник, четири шољи и ...

Сет за чај Мела
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Тенок и елегантен, изработен од порцелан со магнезиум

Чајник Зана
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Луц
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Оле
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Паун
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Ениса
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Далиа
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Данја
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Керамички сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник. ...

Сет за чај Ели
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Сет за чај, составен од шоља, тацна и чајник, изработен од ...

Сет за чај Старс
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Страница 1 од 2
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди