fbpx

Сет од две шолји Морис

Сет од прекрасни шолја за чај или кафе за секојдневно уживање.

Сет од две шолји МорисСет од две шолји Морис
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден
Опис Спакуван во украсна кутија претставува идеален подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.