fbpx

Чајник Сончев залив

Прекрасен чајник изработен од фин коскен порцелан од Compton by Morris.
Чајник Сончев заливЧајник Сончев залив
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Капацитет: 500 мл.

Спакуван во украсна кутија претставува идеален подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.