fbpx

Сет за чај

Прекрасен чајник изработен од керамика.
Сет за чајСет за чај
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Капацитет: 500 мл.

Спакуван во украсна кутија претставува идеален подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.