fbpx

Ексклузивно задоволство

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.

Ексклузивно задоволствоЕксклузивно задоволство
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Опис Кутија аранжирана со мини алкохолен пијалок, бајдери, merci чоколади, ferrero rocher и пура.

Со оваа чоколадна корпа сигурно ќе приредите успешно и незаборавно изненадување.

Прекрасен начин да честитате роденден или едноставно да го разубавите денот некому.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Среда, 29 Декември 2021
Srekni novogodishni i bozikni praznici!
Pozdrav od USA!
Marija Ratkusinoska