Слатко внимание

Прекрасно аранжирана корпа со Merci, Ferrero Rocher и Henkell.
Слатко вниманиеСлатко внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Слатко внимание
Слатко внимание
Опис Корпата содржи бонбониера Merci, Ferrero Rocher, пенливо вино Henkell и декорации.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.