fbpx

Најубави желби

Прекрасно аранжирана корпа со Sheridan's ликер, Бајадера и Ferrero Rocher.
Најубави желбиНајубави желби
Цена:
Цена без ДДВ: 4.500,00 ден
Цена: 4.500,00 ден
Опис Корпата содржи Sheridan's ликер, бонбонира Бајадера 300 г, бонбониера Ferrero Rocher 100 г, апетисани и Ferrero Raffaello.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување за испораките на Денот на жената

Нарачките за 08 Март се во тек. Ве молиме навремено испратете ни ги вашите нарачки, најдоцна до 06 март (среда).

За сите прашања ви стоиме на располагање на info@ex.mk, viber/WhatsApp: +389 78 442 052, +389 78 442 153

Ви благодариме на довербата која ни покажувате 15 години.