Само за тебе

Корпа со вино и чоколади со ваша порака на чоколадите и виното.
Корпа со вино и чоколади Само за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.100,00 ден
Цена: 1.100,00 ден
Корпа со вино и чоколади Само за тебе
img_28419
img_28426
Опис Корпата содржи мала бонбониера со гриоти во облик на срце, мало вино со испечатена етикета, кутија во форма на срце со чоколади со крем во облик на срце и две чоколади со испечатени пораки.

Пораките на чоколадите и виното ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.