fbpx

Сладок сон

Чоколаден аранжман со вино и чоколади, совршен подарок за вљубените.
Сладок сонСладок сон
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Корпата содржи: мало вино Alexandria Rose, Краш гриоти, марципан, чоколади Merci и декорации.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.