fbpx

Љубовно изненадување

Чоколаден аранжман со персонализирано вино и чоколади.
Љубовно изненадувањеЉубовно изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Корпата содржи: Бајадери, мало вино Alexandria со персонализирана порака, две персонализирани чоколади, марципан, Ferrero Rocher и апетисани.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.