fbpx

Бонбониера со пораки

Украсна бонбониера со чоколади со ваши пораки.
Бонбониера со пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Бонбониера со пораки
Опис Бонбониерата вклучува 6 млечни чоколади, 15 г., со испечатени различни пораки.

Освен прикажаните пораки, чоколадите можат да бидат испечатени со ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Сабота, 01 Септември 2018
Голема е среќата некој да те запознае и да дели моменти со тебе, привилегија е да те гледа, чест е да те сака и да има покрај себе личност како тебе. Срекен роденден!
zoran