Голем букет Бајадера - 440гр.

Голем чоколаден букет Бајадера - 440гр. со единствен и добро познат вкус.
_________________50b729ad7b968.jpg_________________50b729ad7b968.jpg
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
_________________50b729ad7b968.jpg
_________________50b729ad7b968.jpg
_________________50b729ad7b968.jpg
Опис

Бајадера е еден од најпознатите Крашови брендови.

Овој врвен десерт во себе ги обединува средноевропската умешност во подготовка на слатки и ориенталниот раскош на вкусот. Бајадерата е кралица на десертите, фин нугат збогатен со бадем, што и дава единствен, препознатлив вкус.

Букет Бајадера со тежина од 440 грама.

Производител : Краш, Хрватска.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или платежна гифт картичка.

Коментари

Нема коментари за овој производ.