fbpx

Балон за новороденче

Честитајте им го новороденчето на саканите испраќајќи им хелиумски балон.
Балон за новороденчеБалон за новороденче
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис Балоните за новороденче може да се достават во болница, на домашна адреса или пак може да го понесете за честитање повојница.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониераподарок за новороденче или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.