fbpx

Балон Смешко

Одличен подарок со кој пријатно ќе ги изненадите и насмеете саканите.
Балон СмешкоБалон Смешко
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис

Хелиумскиот балон Смешко е одличен подарок со кој пријатно ќе ги изненадите и насмеете вашите сакани.

Хелиумски балон со големина од 45 см.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерацветен аранжман или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.