fbpx

Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB

Дигитална вага со капацитет до 10 кг.

Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден
Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB
Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB
Опис Максимално оптоварување: 10 кг

Точност: 1г

Калено стакло со дијаметар од 4 мм

Контролен панел на допир

LCD осветлување

Копче за преклопни единици: грам, Паунд, Унца, милилитар

TARE функција

Автоматско исклучување

Гумени ногарки

Индикатор за преоптоварување и празна батерија

Напојување: 2x 3V CR2032 (вклучено)

Димензии на пакувањето (во мм): 200 (Д) x 30 (Ш) x 200 (V)

Димензии на кутијата (во милиметри): 420 (Д) x 320 (Ш) x 220 (V)

Гаранција 12 месеци

Коментари

Нема коментари за овој производ.