Кујнски ваги

Кујнска вага со капацитет 5 кг.

Дигитална кујнска вага Lafe WKS
Цена:
Цена без ДДВ: 799,00 ден
Цена: 799,00 ден

Дигитална вага со капацитет до 10 кг.

Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-BM
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Дигитална вага со капацитет до 10 кг.

Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Дигитална вага со капацитет до 10 кг.

Дигитална кујнска вага Iskra GKS1561-AP
Цена:
Цена без ДДВ: 999,00 ден
Цена: 999,00 ден

Дигитална кујнска вага со капацитет до 3 кг.

Дигитална кујнска вага Laica KS3010
Цена:
Цена без ДДВ: 1.099,00 ден
Цена: 1.099,00 ден

Повеќе од 900 прехранбени продукти и состојки веќе се ...

Дигитална кујнска вага нутри Soehnle 66130
Цена:
Цена без ДДВ: 2.199,00 ден
Цена: 2.199,00 ден