fbpx

Кујнски ваги

Дигитална вага со капацитет до 10 кг.

Дигитална кујнска вага Iskra GKS1560-SB
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Дигитална вага со капацитет до 10 кг.

Дигитална кујнска вага GKS1560-FR
Цена:
Цена без ДДВ: 1.599,00 ден
Цена: 1.599,00 ден

Кујнска вага, дизајнирана со сензори за висока прецизност.

Кујнска вага KSW175
Цена:
Цена без ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Кујнска вага, дизајнирана со сензори за висока прецизност.

Кујнска вага KSI116
Цена:
Цена без ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Кујнска вага со капацитет 5 кг.

Кујнска вага 3159 O
Цена:
Цена без ДДВ: 1.190,00 ден
Цена: 1.190,00 ден